Misyon

Ülkemizin kalkınmasının Bilişim sektörünün kalkınmasına, sektörümüzün kalkınmasının da sektörümüzün çalışanlarının eğitim, kariyer ve sosyal gelişmelerine bağlı olduğunu düşünüyoruz. Bu yolda üyelerimizi eğitimler ile geliştirmek, birbirimize destek olarak işimizde moral ve motivasyonu güçlü tutmak , aynı Anadolu topraklarının kadim felsefesi Ahilik özünde hareket etmeyi misyon kabul ettik. Türkiye’nin dijital dönüşümü için bu yolla çalışmayı kendimize görev edindik.

Strateji

BiTekDer orta vadede ülke çapında organizasyonlarını tamamlayarak benzeri dernek ve organizasyonlarla yurtdışı ilişkilerini geliştirmeyi planlamaktadır.

Ortaya koyacağı çalışma ve raporlarıyla sektöre ve nihayetinde bağlı olduğu kamu kurumlarına yeni ve faydalı görüşler ileterek Bilişim Sektörümüzün daha iyi yerlere gitmesine yardımcı olacaktır.

Yakın vadede 1000, orta vadede 5000 üyeye ulaşarak Bilgi Teknolojileri Sosyal Toplum kuruluşları içinde en büyüklerinden biri olması planlanmaktadır.