Dijital Dönüşümdeki Problemler Çalıştayımızın 4. toplantısını da tamamladık.

Destek veren hocalarımıza, TÜBİDER Bilişim Sektörü Derneği başkanımıza ve katılan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.
BiTekDer Bilgi Teknolojileri Derneği,
Mustafa UlusRüştü Arseven (R7)Dr. Yenal ARSLANMurat Levent DemircanBurak ZOBIDr. Mehtap BattalAhmet DuruBahadır SavacıBerfin SEYDANŞeyma Soukbaş, Kerem İlker Senay, Ahmet Sedat YOLBOLG. Basak Berk
#dijitaldonusum

BT Farkındalığının Artırılması Çalıştayımız

BiTekDer olarak bilişim sektörü sorunlarına çözüm yollarını araştırdığımız çalıştaylarımız devam ediyor.
“BT Farkındalığının Artırılması” konusundaki 3. toplantımızı yaptık.
#bitekder #farkındalıkeksikliği

Siber Güvenlik Çalıştayımız

Bilgi Teknolojileri Derneği (BiTekDer) olarak düzenlediğimiz “Siber Güvenlik” çalıştayımızın 2.toplantısını gerçekleştirdik. Toplantımıza katkı sunan Alper Başaran , Ahmet Kaptan , ANIL KUŞ , Baran Korukluoğlu , Çağrı Rıza ÖNER , Gökhan Yüceler , Hüseyin ERDAL , İlker Çağrı Güven , Murat Lostar , Sefer Simsek , Seha Yetginer , Suat UĞURLU, Ph.D. , Tunç Onural , Yılmaz Barçın a değerli katkıları için çok teşekkür ederiz.

#Bitekder
#SiberGüvenlikÇalıştayı

Olumsuz Çalışma Koşulları Çalıştayı

Bilgi Teknolojileri Derneği (BiTekDer) tarafından düzenlediğimiz “Olumsuz Çalışma Koşulları” başlığı altındaki çalıştayımızın 4.toplantısında, pandemi döneminin biz Bilişim Sektörü çalışanlarına etkileri, yeni dönemin getirdiği sorunlar ile değişiklik yönetimi, yetenek yönetimi ve daha birçok konuyu detaylandırdık, üzerine düşündük, konuştuk, yazıp çizdik.
Toplantımıza katkı sunan Ertug AlanFigen ÖzmenGünnur AktorosJülide MARANGOZNihat KabadayıÖmer GüçlüSadi ABALITurgut ÇİLİNGİR‘e değerli katkıları için çok teşekkür ederiz.
Toplantımızın çıktıları, öneriler ve sonuç olmak üzere BThaber Gazetesi‘nde rapor olarak yayınlanacaktır.
Bu konular ile ilgili olarak katkıda bulunmak isteyen siz bilişim sektörü çalışanlarının da yorum ve önerilerini iletmek üzere özelden e-mail adreslerini paylaşmalarını rica ederim.
BiTekDer
#BiTekDer #OlumsuzÇalışmaKoşullarıÇalıştayı

Bahar Küşat Erdem

YK Üyesi

Dijital Dönüşümdeki Problemler Çalıştayı

BiTekDer tarafından düzenlediğimiz Dijital Dönüşümdeki Problemler Çalıştayımızın 2. toplantısında, Dijital Dönüşüm, Dijitalleşme, Endüstri 4.0 kavramlarını, Dijital Dönüşümün kimin için yapılacağını, Dijital Dönüşüm projesi içindeki insanın, çalışan, hizmet veren, müşteri ve patron boyutlarındaki yerini ve Dijital Dönüşümün nasıl ölçülmesi gerektiğini konuştuk. Değerli katılımcılarımıza teşekkür ederiz. #dijitaldonusum#digitaltransformation
Mustafa UlusDr. Mehtap BattalKerim CantürkMurat Levent DemircanVolkan TürkyılmazBaran KorukluoğluRüştü Arseven (R7)Burak Z.Dr. Yenal ARSLANAhmet Sedat YOLBOLG. Basak Berkİsmail Hakkı ŞahinBahadır SavacıMert ÇELEN
Tuncay Işık
YK Başkan Yardımcısı

Çalışma grupları ve grup liderleri belli oldu

Yapılan anket sonucunda belirlenen 10 en önemli sektör sorununa çözüm yollarının aranacağı çalıştaylar başladı. Yönetim Kurulundan birer kişinin liderlik edeceği çalıştay gruplarına üyeler kadar dışarından sektör paydaşları da kabul ediliyor.

Çalıştay raporlarının Mart ayında sonuçlanması ve kamuya açıklanması bekleniyor.

Gruplara katılmak için admin(et)BitekDer.org.tr adresine eposta gönderilemsi yeterli.