Section Title

Report Abuse

adeo2

ADEO Siber Güvenlik Hizmetleri

ADEO; Bilişim sektörü üreticileri ve iş ortaklarına, yurtiçi ve yurtdışı’nda danışmanlık, siber güvenlik, kurulum, eğitim, bilişim güvenliği, siber olay müdahalesi ve yönetilen güvenlik hizmetleri alanlarında, bünyesinde bulunan profesyonel IT danışmanları ile yüksek kalitede hizmet vermeyi hedefleyerek 2008 yılında İstanbul’da kurulmuştur. İstanbul ve Ankara ofislerinde 140’ı aşan çalışanı ile başta Finans, Telekomünikasyon, Enerji, Üretim, Perakende sektörleri ve Kamu’da olmak üzere Türkiye ve MEA Bölgesinde 1000’nin üzerinde kurumsal müşteriye hizmet vermektedir.

ADEO, hem özel hem de kamu sektörlerinde derinlemesine deneyime ve uzmanlığa sahip, gereken tüm akreditasyon ve yeterlilik seviyelerini elinde bulunduran Teknik bir kadroya sahiptir. ADEO danışmanları, müşterilerle birlikte çalışmak, işlerinin risklerini anlamak ve mümkün olan en iyi çözümlerin uygulanmasını kolaylaştırmak için kanıtlanmış bir metodoloji kullanır. ADEO’nun hedefi her zaman müşterileri ile uzun yıllar sürecek bir iş ortaklığını temeli için en iyi hizmet seviyesini ve toplam müşteri memnuniyetini sağlamaktır.

Location

Contact Information

Address
Fetih Mah. Tahralı Sk. Tahralı Sitesi Kavakyeli Plaza C Blok D16/17 Ataşehir / İstanbul
Social Info

Author Info

Selçuk Ekin

Member since 3 ay ago
  • selcuk.ekin@bitekder.org.tr
View Profile

Contact Listings Owner Form

ADEO Siber Güvenlik Hizmetleri 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.