Mustafa Ulus

• 0 Reviews
  • 11 Listings

About

2004 yılından bu yana Bilgi Teknolojileri alanında Bankacılık ve Telekomünikasyon sektörleri başta olmak üzere bir çok sektör ve kurumda çalıştım. Troysis’de Yazılım Mühendisi olarak başlayan kariyerim, Ericsson’da Çözüm Mimarı ve Yazılım Ekip Yöneticisi, Türk Telekom’da Sistem Analisti ve Kurumsal Mimar, ING Türkiye’de Kurumsal Mimar, Avansas’ta Kurumsal Mimari Müdürü, ardından Fibabanka’da Dijital Dönüşüm Müdürü olarak devam etti. Halen Fibabanka’da Ar-Ge ve İnovasyon Ofisi Müdürü görevini sürdürüyorum. Bu serüvende bir çok büyük ölçekli dijital dönüşüm, şirket birleşmesi ve kurumsal yazılım projesi sürecinde yönetici ve uzman seviyelerinde görevler aldım.
Yıldız Teknik Üniversitesi – Matematik Mühendisliği mezunuyum ve İstanbul Üniversitesi – Enformatik bölümünde doktora öğrencisiyim. Ayrıca BiTekDer'de Yönetim Kurulu Üyesi ve İTÜ Çekirdek’te startup mentor olarak çalışmalar yürütmekteyim.

Contact Info

Sun Apartment